Semidetached house For sale Budapest III. district - Táborhegy

440 m2Space 8 + 6 Rooms
289 000 000 HUFPrice
267810ID number
Other data

1210 m2 Building lot

Panoramic View

In good condition Condition

Brick Structure

83 m2 Balcony/terrace

Gas (circulating) Heating

Full comfort Comfort

Own garage Parking

Medium Public transport

American kitchen

Exist Access to the garden

2002 Year of construction

Southwest Orientation

A III. kerületben, táborhegyen, szép zöld környezetben 4 lakásos családi ház szépen parkosított kerttel, gyönyörű panorámával, eladó.

A lakások egy közös lépcsőházból nyílnak. A földszinti két lakás 90-90 nm, a fölötte lévő két belső két szintes, lakás pedig 130-130 nm alapterületű. A házhoz tartozik még egy két állásos garázs és egy 200 nm-es tároló is.

Az ingatlan kialakítása miatt kifejezetten alkalmas nagy családoknak, de sokféle üzleti célra, cégközpontnak, vagy hosszútávú kiadásra is remek lehetőség.

Amennyiben további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal!

HITEL IGÉNY ESETÉN segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást a legalacsonyabb kamatokkal! Ingyenes előbírálat, 4 hónapig érvényes hitelígérvénnyel!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Kovács Dénes

Kovács Dénes
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-202-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Sasad
+36-30-834-4623

Send a message

Call me back

Similar properties