Duplex Vânzare Budapest III. Cartier - Táborhegy

440 m2Suprafaţa 8 + 6 Camere
289 000 000 HUFPreţ
267810Identificare
Mai multe detalii

1210 m2 Teren

Vedere panoramică Vedere

Stare bună Stare

Caramida Structură

83 m2 Balcon/Terasă

Gaz Încălzire

Confort 1 Confort

Garaj Propriu Parcare

Mediu Transport public

Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

2002 An construcție

Sud Vest Orientare

A III. kerületben, táborhegyen, szép zöld környezetben 4 lakásos családi ház szépen parkosított kerttel, gyönyörű panorámával, eladó.

A lakások egy közös lépcsőházból nyílnak. A földszinti két lakás 90-90 nm, a fölötte lévő két belső két szintes, lakás pedig 130-130 nm alapterületű. A házhoz tartozik még egy két állásos garázs és egy 200 nm-es tároló is.

Az ingatlan kialakítása miatt kifejezetten alkalmas nagy családoknak, de sokféle üzleti célra, cégközpontnak, vagy hosszútávú kiadásra is remek lehetőség.

Amennyiben további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal!

HITEL IGÉNY ESETÉN segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást a legalacsonyabb kamatokkal! Ingyenes előbírálat, 4 hónapig érvényes hitelígérvénnyel!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Kovács Dénes

Kovács Dénes
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-202-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Sasad
+36-30-834-4623

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare